Μαθαίνω να Κυκλοφορώ με Ασφάλεια

Αφίσα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο “Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια” το σχολικό έτος 2023-2024, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολικού μας συγκροτήματος εκδήλωση ενημέρωσης των μαθητών/ τριών της Γ’ Λυκείου. Εισηγητές και προσκεκλημένοι μας ήταν ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, συγγραφέας – ακτιβιστής, και ο κ. Διαμαντής Κανέλλης, αστυνόμος Β.

Η εισήγηση του κ. Αντωνίου είχε τίτλο:”Πώς να προστατεύσουμε τη ζωή από τον νούμερο 1 εχθρό της στην Ελλάδα”. Η εισήγηση του κ. Κανέλλη είχε τίτλο:”Οδηγική συμπεριφορά νέων οδηγών”.

Οι μαθητές/ τριες παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις, απάντησαν σε ερωτήσεις των ομιλητών και συμμετείχαν σε δραστηριότητες. Ευχαριστούμε πολύ τους ομιλητές και ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας, η οποία ξεκίνησε τη φετινή χρονιά. Συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες του τμήματος ΓΛΟΓ και στις εκπαιδευτικούς Ελένη Ελβανιδου, Διευθύντρια του σχολείου μας, Σωτηρία Ιωαννίδου και Κυριακή Μαχαιριδου για την πρωτοβουλία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...